Tweetal woningen aan Chatelainplein in Echt gesloten na overtreding Opiumwet

Burgemeester Jos Hessels van Echt-Susteren heeft twee woningen aan het Chatelainplein in Echt voor drie en zes maanden gesloten vanwege overtredingen van de Opiumwet.

In de ene woning is op 25 september 2019 een in werking zijnde hennepplantage aangetroffen. Deze bestond in totaal uit 1148 planten. De andere naastgelegen woning vormt een functionele eenheid met de woning waar de hennepplantage is aangetroffen. In januari 2018 is in deze woning ook een hennepplantage aangetroffen met in het totaal 960 hennepplanten. Daarom gaat de ene woning voor drie maanden en de andere voor een half jaar op slot. Deze sluitingen vinden plaats conform het Damoclesbeleid Echt-Susteren 2016. Burgemeester Hessels: “Er zijn de laatste tijd veel meldingen van overlast op het Chatelainplein geweest. Met deze sluitingen hopen we dat de rust er enigszins terugkeert. Het verbouwen en verhandelen van drugs hoort gewoonweg niet thuis in onze samenleving en al helemaal niet in woonwijken. We blijven er dan ook op toezien dat de wet wordt gehandhaafd”.

De woningen zijn gesloten van respectievelijk donderdag 21 november 2019 t/m donderdag vrijdag 21 februari/ donderdag 21 mei 2020. Deze sluitingen zijn op de woningen bekend gemaakt. Het is voor iedereen verboden de woningen en bijbehorend erven te betreden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *