Vlaams Aquacultuur Symposium van KU Leuven bij Agropolis Kinrooi

Elk jaar vindt het Vlaams Aquacultuur Symposium plaats dat overheidsinstanties, onderzoekscentra, visverwerkende bedrijven, viskwekers en consumenten verenigt met één gemeenschappelijk doel: het ontwikkelen van een duurzame aquacultuur in Vlaanderen. Het is ‘the place to be’ om contacten te leggen binnen de sector, ideeën uit te wisselen en als sector een input te geven aan het lopende onderzoek. Dit jaar kiest organisator KU Leuven voor het achtste Vlaams Aquacultuur Symposium als locatie Agropolis Kinrooi.

Het thema van dit symposium is ‘Aquacultuur opstarten in Vlaanderen’. Onder meer Wouter Merckx van KU Leuven en Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale Economie en Landbouw, Hilde Crevits, zullen de aanwezigen toespreken.

Het symposium zal op 6 december in Kinrooi plaatsvinden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.