Vzw Wiebe op kamp aan zee

Van 28 oktober tot en met 1 november heeft het team van vzw Wiebe uit Bree veertig kinderen een topweek aan zee bezorgd.

Vzw Wiebe is een vereniging die een integratie mogelijk maakt tussen kansarme en kansrijke kinderen tussen de leeftijd van vijf en twaalf jaar voor de regio Bree. Dit door allerlei activiteiten doorheen het jaar te organiseren, zoals een knutselnamiddag, schaatsen, paasfeest, sinterklaasfeest en als hoogtepunt van het jaar een fijne week aan zee. Hier wordt ook elk jaar voor een leuk en herkenbaar thema gekozen, dit jaar was het thema Olympische Spelen. De kinderen konden leuke spelletjes spelen met als afsluiter een heuse discoparty en een medaille voor elke deelnemer.

Foto: Carlo Roosen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *