Geen winst voor FC Maasland NO tegen Boxberg

FC Maasland Noordoost Kinrooi voetbal

Als je niet scoort kan je niet winnen… FC Maasland trok dit weekeinde aan het kortste eind na een wedstrijd die nooit mocht verloren worden. Het duel tegen de derde in de stand begon nochtans voorspoedig.

Roy Vanfloorop scoorde knap na 5 minuten en dat was meteen het sein voor een aanvalsgolf van de Kinrooienaren. Als deze kansen afgemaakt zouden worden stond het na 15 minuten 3-0… maar helaas. De eerste tegenaanval van Boxberg was meteen goed voor de gelijkmaker. FC Maasland bleef niet bij de pakken zitten en de wedstrijd bleef de eerste helft boeiend om te volgen.
Na de lekkere warme koffie in de gezellige kantine waren de supporters ervan overtuigd dat deze wedstrijd tot een goed einde zou gebracht worden. FC Maasland bleef aandringen maar de kansen waren eerder schaars.

De snelle Boxbergse aanvallers bleven dreigend en trokken uiteindelijk het laken naar zich toe: 1-2 na 60 minuten. FC Maasland had nog een half uur om minstens een punt uit de brand te slepen, maar dat lukte, ondanks het enthousiasme en werkkracht niet. De tweede nederlaag op rij was een feit. De teleurstelling was dan ook zeer groot.

De beloften wonnen de uitwedstrijd in Boxberg met 1-2 en klimmen op naar de derde plaats, op slechts 3 punten van de leider. Donderdag 5 december om 20.00 uur staat het boeiende thuisduel tegen de tweede, Kabouters Opglabbeek, op het programma, en aanstaande zaterdag, 7 december, om 20.00 uur speelt FC Maasland Noordoost uit tegen Kabouters Opglabbeek.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *