Grote dugsactie ondermeer in Kinrooi

Bij een grote drugsactie in onder meer Kinrooi hebben agenten van de Politiezone CARMA huiszoekingen uitgevoerd. Naast Kinrooi werden ook op locaties in Genk en Houthalen-Helchteren huiszoekingen verricht. Bij de actie werden onder meer vijf auto’s in beslag genomen.

Donderdagavond 28 november voerde Politie CARMA negen huiszoekingen uit op verschillende locaties in de politiezone. In Genk doorzochten de speurders 7 woningen. Hierbij zijn vier mannen van 19, 20, 29 en 30 jaar gearresteerd. De politie nam er ook drie auto’s, cash geld, een beperkte hoeveelheid drugs, lachgaspatronen en een verboden wapen in beslag.

In een woning in Kinrooi vond de politie twee zakken met verdacht poeder. Ook hier werd een auto in beslag genomen. In Hechtel-Eksel onderschepte Politie CARMA een 33-jarige man uit Genk en 33-jarige vrouw uit Kinrooi in hun auto. Het tweetal werd gearresteerd en de wagen werd in beslag genomen.

Drie verdachten mochten beschikken na verhoor door de politie. Drie mannen uit Genk zijn vrijdag voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Die besloot de 33-jarige man uit Genk aan te houden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *