Maaseik zoekt standhouders voor Kerstbeurs

kerst

Vorig jaar experimenteerde men in de binnenstad van Maaseik met een Kerstwinkel. Maaseikenaren toonden er fier hun creaties. Het waren er zoveel dat een tweede winkel nodig was om alles in onder te brengen. Dit jaar gaan de organisatoren een stap verder en organiseren ze een heuse Kerstbeurs.

Die gaat door op zaterdag 21 en zondag 22 december op een bijzondere locatie m.n. het voormalige C&A pand op de Markt van Maaseik.

Het is opvallend hoe mooi dit pand er nog bijligt en qua grootte is het uitermate geschikt voor het organiseren van een Kerstbeurs. Meer ruimte betekent ook meer standhouders en die kunnen zich aanmelden via de Facebookpagina Kerstbeurs Maaseik.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *