Celstraf voor Maaseikse vanwege drugsvervoer

Justitie rechtbank

Een Nederlander uit Sittard moet twee jaar de cel in en krijgt een geldboete van 8.000 euro voor het vervoeren van drugs en een grote hoeveelheid cash geld. De bestuurder van het voertuig, een 23-jarige inwoonster van Maaseik, kreeg eenzelfde boete maar met uitstel.

De 27-jarige Nederlander werd eerder dit jaar al veroordeeld tot acht jaar cel voor het invoeren van drugs, maar kreeg, aldus Het Nieuwsblad, maandag 2 december te horen dat hij er nog een boete bovenop kreeg.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *