G-wolves: niemand buitenspel in Bocholt

“Niemand buitenspel” is een belangrijk streefdoel voor de KBVB en Voetbal Vlaanderen. In het kader van het UEFA Hattrick Social Responsibility programma en het beleidsplan van Voetbal Vlaanderen besliste K. Bocholt VV dan ook om volop in te zetten op de verdere ontwikkeling van voetbal voor mensen met een beperking (= G-voetbal).

K. Bocholt VV is als club heel erg overtuigd van de meerwaarde van een G-voetbalwerking, en dus een G-Voetbalteam in hunclub, maar ze zetten graag op een rijtje waarom ze als club ook gestart zijn met een team G-WOLVES! Je kan er alles over lezen op hun website: https://www.bvvjeugd.be/team/g-wolves/.
G-Wolves verwelkomt leden van elke leeftijd.

Op dit ogenblik werken ze met kids (6-12 jaar) en een tussenploeg (12-15 jaar).

Omdat ze een aantal kinderen hebben die volgend jaar 15 worden schuiven die ook door naar een ‘volwassen’ ploeg. Dus ook voor deze doelgroep zijn leden meer dan welkom.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *