Waterlekkage zorgt voor gladheid in Maaseik

Een kapotte waterleiding heeft woensdagochtend 4 december op de Misweg in Maaseik gezorgd voor enige overlast.

Omstreeks 06.30 uur werd melding gemaakt van een waterleiding die stuk was. Mede door de vorst was het wegdek glad. De brandweer en Watergroep kwamen snel ter plekke om de overlast te beperken. De strooidienst van de Stad Maaseik kwam ook nog om voorzorgsmaatregelen te nemen.

Rond diezelfde tijd werd de Strooidienst van de Stad Maaseik verwittigd dat er op de Spoorwegstraat gladheid was door aanvrienzende mist. Omdat er veel fietsers op deze plek kwamen spoedde de strooidienst zich daar naartoe om voorzorgsmaatregelen te nemen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *