Heemkunde Kinrooi zoekt oude foto’s van jeugdclub uit Kessenich

Kessenich

Ten behoeve van een artikel in het tijdschrift ‘Dao Raostj Get’ van de Geschied- en Heemkundige Kring Kinrooi, is de organisatie op zoek naar foto’s van de voormalige jeugdclub ‘den Obelix’ in Kessenich.

“We zoeken met name foto’s over een ludieke aprilgrap uit 1973”, laat de Heemkundige Kring weten.

Personen die in het bezit zijn van foto’s of dia’s wordt verzocht contact op te nemen met de Heemkundige Kring Kinrooi. “Daarnaast is meer informatie over de voormalige jeugdclub ook welkom, om het artikel wat we aan het voorbereiden te zijn, te vervolmaken”, aldus de redactie.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *