Lichtgewonden bij botsing aan supermarkt Lidl in Maaseik

Politie Maasland

Dinsdag 10 december zijn omstreeks 11.00 uur twee auto’s gebotst op de Maastrichtersteenweg in Maaseik, ter hoogte van de Lidl. De bestuurders, een 62-jarige vrouw en 89-jarige man uit Maaseik, raakten lichtgewond.

Het ongeval gebeurde toen de vrouw van 62 jaar van de parking van de Lidl op de weg wilde rijden en vervolgens tegen een 89-jarige inwoner van Maaseik reed. De 62-jarige verklaarde tegenover agenten van de Politiezone Maasland dat de 89-jarige man zijn richtingsaanwijzer had ontstoken om rechts af te draaien richting de parking van de Lidl. Beide bestuurders werden licht gekwetst.

De exacte toedracht wordt onderzocht.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *