Dames Miniemen D MAVO zijn herfstkampioen

De dames miniemen B van volleybalclub Mavo uit Dilsen-Stokkem speelden het afgelopen weekend hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen Tongeren. Door deze wedstrijd te winnen met 3-1, hebben ze alle wedstrijden in hun reeks gewonnen. Zo kroonden ze zich tot herfstkampioen.

Door alles te winnen in hun reeks zijn de dames van de miniemen B nu herfstkampioen. Ze waren trots op hun titel, waar ze ook hard voor moesten knokken in de competitie. Maar winnen doe je niet alleen, daar heb je ook een coach voor nodig. Sophie heeft dit super gedaan. Ook bedankt de club alle ouders die altijd klaarstaan voor hun dochter en hen steunen in hun sport. Na de overwinning tegen Tongeren was er een leuk feestje in de kantine met pizza en champagne (kiddibul) en ook de mascotte kreeg een stukje pizza.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *