Infoavond werken schoolomgeving Molenbeersel

Begin december begon Aquaenerga met waterleidingswerken in de Scheurestraat en in de Kleine Scheurestraat in Molenbeersel. Dit waren voorbereidende werken in functie van de verkeersveilige schoolomgeving bij basisschool de Wieken. Over die werken organiseert het gemeentebestuur begin 2020 een infovergadering.

Net zoals de vorige infoavonden over dit dossier zijn belangstellenden te gast in de eetzaal van basisschool De Wieken. Omwonenden, ouders van schoolgaande kinderen en andere geïnteresseerden zijn welkom op dinsdag 14 januari om 19.30 uur.

Tijdens deze avond zal de ontwerper Buro LST het plan van de werken toelichten. Aannemer Van Beers stelt de timing van de werken en de verschillende omleidingen per fase voor. Verder zullen ook Fluvius, de afkopppelingsdeskundige en de veiligheidscoördinator een woordje uitleg over de werken geven.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *