Nieuwe spreekuren voor grensgangers in 2020

In 2020 houdt het GrensInfoPunt Euregio Rijn-Maas-Noord 30 keer spreekuur in Venlo en Roermond en diverse informatiebijeenkomsten in Mönchengladbach. Ze zijn bedoeld voor mensen die in Duitsland of Nederland willen gaan werken, wonen of studeren of dat al doen.

Ook (voormalige) grensarbeiders zijn welkom met vragen over bijvoorbeeld hun pensioen.

Bij het GrensInfoPunt (GIP) is er gratis advies over o.a. sociale verzekeringen en belastingen. In Venlo en Roermond is dit bij het UWV WERKbedrijf en in Mönchengladbach bij het Berufsinformationszentrum (BIZ).

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *