Michael Nijs topschutter aller tijden van FC Berg B

Sinds het seizoen 2007-2008 is Michael Nijs een vaste waarde in de aanvalslinie van FC Berg B, dat elke week een potje (café)voetbal speelt op zondagvoormiddag. In de twaalf seizoenen dat Michael de Berg-kleuren verdedigt, liet hij al 300 keer de netten trillen.

Met zijn 300 treffers, een gemiddelde van 25 doelpunten per seizoen, is Michael uiteraard de topschutter aller tijden van FC Berg B.

Als prille dertiger heeft hij bovendien nog héél wat voetbaljaartjes voor de boeg, zodat hij zijn aantal treffers zeker nog zal opkrikken.

Het bestuur en zijn medespelers brachten in ieder geval een terechte hulde aan hun topspits. In de kleedkamers werd hij getrakteerd op een dik verdiend applaus van de spelerskern. Het bestuur overhandigde hem een geschenkbon, die hij misschien kan inleveren voor een nieuw paar voetbalschoenen, waarmee hij misschien nog eens een veelvoud van 100 in het doel kan rammen?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *