Snoepboom in KerstDoolhof Weert

De gehele kerstvakantie staat op de Markt in Weert het KerstDoolhof, een met kerstbomen ingericht doolhof waar echte speurneuzen een ronde kunnen dwalen tussen de groene dennentakken. Er is voor een speciaal soort dennenboom gekozen die geen priknaalden heeft. Het doolhof herbergt een bijzondere snoepboom, waarin verse kerstlekkernijen aan de takken groeien. Aan de entree staat ‘Eenieder die hier zal dwalen, kan iets lekkers uit de snoepboom halen.’ Een bezoek aan het KerstDoolhof is geschikt voor jong en oud en een ideale combinatie met een bezoek aan de binnenstad.

Tot en met zaterdag 4 januari is het KerstDoolhof dagelijks geopend van 13:00 tot 17:00 uur, met uitzondering van Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Het KerstDoolhof wordt georganiseerd door Centrummanagement Weert en BIZ Ondernemers met ondersteuning van Scouting St Maarten. Een bezoek is voor iedereen gratis, als cadeautje van lokale ondernemers.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *