Foutparkeerders bij Maaseiker cultuurtempel worden aangepakt

Bij Cultuurcentrum Achterolmen in Maaseik kampt men de laatste weken met notoire foutparkeerders, Bezoekers van de Maaseiker cultuurtempel die graag eerste rangs parkeren en de auto voor de deur zetten komt met enige veelvoud voor.

“Als gemeentebestuur hebben we hier maatregelen tegen genomen”, aldus burgemeester Johan Tollenaere op social media. In overleg met de directie van Achterolmen en Politiezone Maasland zijn er aankondigingen geplaatst waarop gemeld staat dat bij volgende vaststellingen opgetreden zal worden.

De burgemeester van Maaseik laat weten dat de politie ook op andere plaatsen binnen de Stad Maaseik strenger zal optreden voor wat betreft foutparkeerders.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *