Myriam Roelandt bij Davidsfonds Kinrooi

Met het thema ‘Nieuwe buren’ in het achterhoofd, nodigt het Davidsfonds Kinrooi schrijfster Myriam Roelandt uit. Zij schreef het boek Lappelien. Voor Myriam staat Lappelien symbool voor alle kinderen in noodsituaties, wiens stem om welke reden dan ook nooit gehoord wordt.

Het Davidsfonds Kinrooi nodigt iedereen uit om te komen luisteren naar het verhaal Lappelien en de daarop volgende uiteenzetting van de schrijfster over het ontstaan van haar verhaal en over de situatie van vluchtelingen. Ze voorzien een apart programma voor kinderen. Zij zullen het verhaal op een creatieve manier verwerken.

Deze ‘Toast Literair’ zal doorgang vinden op zondag 19 januari om 10.00 uur in de bibliotheek van Kinrooi. Volwassenen betalen € 5,00 entree, kinderen zijn gratis. Inschrijven kan online.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *