Gemeente Kinrooi verkoopt diverse materialen

Gemeentehuis Kinrooi

Het gemeentebestuur van Kinrooi organiseert begin 2020 een online verkoop van diverse spullen afkomstig van de technische dienst en woonzorgcentrum Zorgvlied. Net zoals de vorige keer zullen de materialen online geveild worden. Bieden kan tot maandag 20 januari.

Een bladzuiger, 59 nachtkastjes, diverse stoelen, diepvries, frigo, divers keukenmateriaal, …: het volledig overzicht van de materialen kan u alvast online bekijken.

Geïnteresseerden kunnen maandag 12 januari 2020 misschien ook al vrijhouden. Dan is er van 10.00 tot 12.00 uur immers een kijkdag gepland. De online is gisteren geopend en wordt afgesloten op 20 januari 2020. Spullen die gekocht worden, dienen op donderdag 30 januari tussen 13.00 en 15.00 uur opgehaald te worden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *