Christmas Evening Shopping Winkelhart Echt

Op vrijdag 20 december vindt de inmiddels tot traditie verheven Christmas Evening Shopping in Winkelhart Echt plaats. Winkels presenteren de gehele avond diverse acties en houden de deuren geopend tot 22:00 uur.

Straten van Winkelhart Echt worden gevuld met aanbod van lekkernijen en diverse kraampjes. Op de Plats wordt een feestelijk kerstdorp opgebouwd waar de liefhebber van kerstsfeer zijn hart op kan halen. Op het Ursulinenplein is de gehele avond een levende kerststal te bezichtigen, met een echte os, ezel en kameel. Op straat wordt winkelend publiek getrakteerd op verschillende lekkernijen en verrast het gezelschap Dickens Voices met muzikale optredens. Natuurlijk bezoekt ook de Kerstman de Christmas Evening Shopping.

Lokale horeca-etablissementen nodigen het winkelend publiek uit lekker op te warmen en te genieten van gezellige muziek. Zo heeft Café Oppe Platz de DJ’s van het Glazencafé Sittard achter de draaitafels. Dolcino presenteert een feestelijke avond met live muziek van No Strings Attached en het Stoba Oldscool DJ Team.

Ook zondag 22 december biedt Winkelhart Echt de gelegenheid tot het vinden van je mooiste kerstcadeautje. Tijdens de feestelijke koopzondag trakteert de Kerstman bezoekers van het centrum op een lekkere traktatie in stijl. Daarnaast staan verspreid in de straten optredens gepland van Baily’s Beats, een vijftal jongedames die geheel in kerststijl de grootste kersthits ten gehore brengen.

Op tal van locaties bieden ondernemers extra lekkernijen aan, zoals Bakker Bart met de traditionele nonnevotten. Ook bij Jumbo worden proeverijen met menusuggesties voor de kerstdagen georganiseerd.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *