Diner met dans tijdens kerstfeest van FedOS 50én Maaseik

Met de kerstdagen in zicht baadt het Kasteel van Wurfeld in een zee van licht. Geen mooiere locatie denkbaar om het kerstfeest van FedOS 50én Maaseik te vieren.

Het smakelijk diner werd opgeluisterd door de leerlingen van Balletschool Nadja. Het behoeft geen betoog dat het sierlijk ingetogen dansen van deze jonge meiden emoties losmaakten. Het was een gezellig en fijn feest.

12 januari 2020 houdt de organisatie hun Nieuwjaarsreceptie, voorafgegaan door een dienst in de Kruisherenkerk van Maaseik. Ze gedenken dan hun leden die in de afgelopen jaren gestorven zijn. De dienst zal worden opgeluisterd door het gekende St. Petruskoor uit Sittard (40 leden), waarna in het Parochiecentrum van Maaseik een nieuwjaarsreceptie volgt waarbij broodjes, soep, koffie en vlaai geserveerd worden.

Foto: Leo van Rens

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *