GREENYARD Maaseik zorgt voor volleybal-stunt

Landskampioen GREENYARD Maaseik heeft op de tweede speeldag van de Champions League een mooi resultaat geboekt tegen wereldtopper Zenit Kazan. In de STEENGOED Arena werd het uiteindelijk 3-2.

Tijdens de wedstrijd wist GREENYARD Maaseik bij een 0-2-achterstand om te zetten middels een onwaarschijnlijke tiebreak.

Een ontketende Simon Peeters zette de STEENGOED Arena in vuur en vlam bij 7-4, maar dat was zonder bomber Mikhailov gerekend, die in een ruk naar 7-9 serveerde. De ingekomen Folguera bood Semeniuk de kans op 12-12 en een Russische outsmash bracht GREENYARD op twee puntjes van een sensationele zege: 13-12.

De eerste twee matchpunten gingen verloren, maar Jelte Maan redde op zijn beurt twee matchballen van de Russen voor hij zelf een derde Maaseikse kans forceerde. Maar het was wachten tot de vierde kans voor Kvalen de sensationele 20-18 op het bord timmerde.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd stil gestaan Marc Bloemhard. De Nederlander floot zijn laatste Europese wedstrijd, en werd hiervoor even gehuldigd door burgemeester Johan Tollenaere en voorzitter Mathi Raedschelders.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *