Groene Kring Maaskant doneert € 5.000,– voor twee goede doelen

De organisatoren van Groene Kring Maaskant hebben deze week € 5.000,– gedoneerd aan twee goede doelen in het kader van de Warmste Week. “Dit hebben we kunnen doen na twee geslaagde evenementen, te weten de Beach Party en Trekker Trek”, aldus een woordvoerder.

Groene Kring is een beweging voor jongeren met een hart voor de land- en tuinbouw-sector. De organisatie brengt leden samen en organiseert tal van activiteiten zoals studievergaderingen, bedrijfsbezoeken en grotere evenementen waaronder de Trekker Trek.

Het geld gaat naar vzw Boeren op een Kruispunt, een hulporganisatie voor alle Vlaamse boeren en tuinders in nood. Deze organisatie heeft tot doel om alle Vlaamse land- en tuinbouwers te begeleiden bij financiële, economische, psychologische, technische of sociale problemen.

Het andere goede doel dat Groene Kring Maaskant heeft gekozen is Kom Op Tegen Kanker. “Enkele van onze leden worden hier rechtstreeks of via -via mee geconfronteerd, dus vandaar dat we dit ook ondersteund hebben”, zo besluit een woordvoerder.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.