‘Hiej in Biësel’ uitgebracht door Teije

Het carnavalsnummer ‘Hiej in Biësel’ door Teije, is professioneel uitgebracht. “Met heel veel zin heb ik dit nummer al een tijd geleden ingezongen”, aldus zanger Teije Creemers uit Molenbeersel.

Creemers, die zich een plaats heeft weten te vergaren in het Tiener Vastelaoves Konkoer dat in januari in Steijl zal worden gehouden, is oud jeugdprins bij De Gaaplepels en heeft als hobby het zingen van liedjes.

De schlager ‘Hiel in Biësel’ werd in januari van dit jaar gepresenteerd.

Teije zong het nummer in bij Marlstone Music in het Nederlandse Ulestraten. “Hie in Biësel, doa goan wae vol d’r aan, Gaaplepels veur-op de trein, kumptj d’r weer aan’, is het refrein dat sfeervol in het gehoor ligt.
Vooralsnog wordt het nummer niet verkocht, maar zal het middels social media worden gedeeld zodat het herkenbaar zial zijn wanneer de jonge zanger op het podium zal staan in Molenbeersel om het lied te zingen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.