Installatie pastoor Amalraj Arockiam

Stramproy Kerkplein

Op 15 december 2019 zal pastoor Amalraj Arockiam geinstalleerd worden in het parochiecluster Stramproy-Tungelroy-Altweerterheide. Hij zal door Deken Franken geïnstalleerd worden als pastoor van de parochies.

Voorafgaand aan de H. Mis zal pastoor Amalraj met muzikale begeleiding van de pastorie naar de St. Willibrorduskerk gebracht worden. Aldaar zal hij de geloofsbelijdenis en de eed van trouw afleggen om vervolgens het zilveren scheepje en de sleutel van de kerk in ontvangst te nemen.

De mis begint om 15.00 uur. Na afloop van de H. Mis worden belangstellenden in de gelegenheid gesteld, om onder het genot van een kopje koffie of thee met dhr. Amalraj Arockiam kennis te maken achter in de kerk.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *