Nieuwe plek podium derde Bastionfestival

De organisatoren van het Bastionfestival in Kessenich zitten niet stil. Middels evaluaties naar aanleiding van de eerdere twee edities scherpt men het draaiboek verder aan.

“We gaan de lat van het muzikale aanbod verder verhogen en kiezen voor een nieuwe plek voor het podium, waardoor er op het terrein meer plaats zal komen”, aldus Boyd Wilms van de organisatie. Verder gaat men het kinderdorp dat men de eerdere twee edities ook plaatste, opsplitsen in leeftijdscategorieën.

“Daarnaast kiezen we om de prijs om naar het toilet te gaan in het ticket te plaatsen zodat er geen apart toiletbandje nodig is”, vervolgt Wilms. Ook qua eet- en drankgelegenheden wijzigt het een en ander. “De foodtrucks zullen verplaatst worden naar de tweede ring en gaan hun aanbod verder uitbreiden en er zal één grote dranktent met meerdere togen komen”, vertelt organisator Boyd Wilms.

Ook is de organisatie de mogelijkheden aan het bekijken om overnachtingen aan te bieden. “Hierover zullen we binnenkort meer weten te vertellen”, aldus de organisator.

Het derde Bastionfestival zal plaatsvinden op 8 en 9 augustus 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *