Ook Kinrooi laat feestbus van Oud op Nieuw gratis rijden

Bus Lijn vervoer

In tegenstelling tot wat Het Belang van Limburg dinsdag liet uitschijnen, rijdt de feestbus van De Lijn ook in de gemeente Kinrooi. Wie zorgeloos wil thuiskomen in het nieuwe jaar, kan dat dus met feestbus 421.

Oudejaarsnacht zorgeloos inzetten samen met vrienden en familie? Dat kan dankzij de provincie Limburg, de gemeente Kinrooi en De Lijn. Feestbus 421 brengt inwoners veilig naar je feestje en weer naar huis en dit helemaal gratis!

Het enige dat een inwoner van Kinrooi moet doen is een feestbiljet aanvragen. Het feestbiljet is een sms-ticket dus men moet hiervoor niet naar het gemeentehuis komen. men kan het ticket hier aanvragen waarna men een e-mail ontvangt met instructies over de activatie ervan.

Met het gratis biljet mag men op oudejaarsavond 18.00 uur tot en met 1 januari (23.59 uur) onbeperkt gebruik maken van de bussen van De Lijn. Zowel van de speciale feestbussen als van het gewone stads- en streekvervoer, uitgezonderd de Limburgse snellijnen. In de gemeente Kinrooi kan men opstappen op feestbus 421 (Kinrooi-Bocholt-Peer)

Ook zonder biljet kan men opstappen op de feestbus maar dan betaalt men 4 euro voor een ticket. Abonnementen en lijnkaarten zijn ook geldig op de feestbussen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.