Renovatiewerken sporthallen in Dilsen-Stokkem

Het stadsbestuur van Dilsen-Stokkem heeft zopas de aannemers aangesteld voor werkzaamheden aan de sporthallen van Dilsen en Elen.

Het dak van de sporthal in Elen wordt volledig vernieuwd. Er komt een nieuwe isolatielaag met daarop een nieuwe roofing. De kostprijs voor deze werken bedraagt ruim 78.000 euro.
Met dit nieuwe dak kiest de stad niet alleen voor een noodzakelijke investering, het geheel wordt ook duurzamer en energiezuiniger. Wanneer de werken precies starten wordt nu in overleg met de aannemer bepaald, uiteraard ook rekening houdend met de weersomstandigheden.

In de ‘oude’ sporthal van Dilsen wordt een nieuwe akoestische voorzetwand geplaatst die meteen ook voor een esthetische verbetering zorgt. Voor deze werken werd zo’n 14.000 euro uitgetrokken.

Na de realisatie van de nieuwe sporthal waren er nog enkele aanpassingen nodig aan de reeds bestaande hal. Die ingreep wordt nu in een eerste, meest dringende fase uitgevoerd.

De start van deze werken is voorzien in januari 2020. De stedelijke werkplaatsen zullen wel in december reeds voorbereidende werken uitvoeren met betrekking tot het metselwerk. In de loop van volgend jaar zullen ook de andere wanden vernieuwd worden zodat de ‘oude’ sporthal weer een frisse uitstraling krijgt.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *