Weerterlogen ontvangen getuigschrift

Maar liefst 20 getuigschriften Weerterlogie werden er donderdag 28 november jl. uitgereikt. Samen met deze nieuwe Weerterlogen toostte De Aldenborgh op de geschiedenis van Weert, die zich in een sterk toenemende belangstelling mag verheugen.

Stichting De Aldenborgh wil de belangstelling voor en kennis van de lokale geschiedenis stimuleren. Met de opgedane kennis kunnen deelnemers na afloop bijvoorbeeld gemakkelijk familie en vrienden rondleiden door Weert. En zo samen nog meer genieten van deze stad en regio.

Op 5 oktober 2020 start weer een nieuwe cursus Weerterlogie.

In een serie van acht maandagavonden geven enkele enthousiaste experts een gevarieerde introductie in de cultuur en geschiedenis van de stad Weert.
Telkens in een informele sfeer in van hotel-brasserie Antje van de Statie.
Elke cursusreeks eindigt met de feestelijke installatie van de nieuwe Weerterlogen.

De cursus Weerterlogie staat open voor iedereen met belangstelling en een warm hart voor Weert. Er is geen vooropleiding vereist. De opgedane kennis biedt ook een solide basis voor cultuurhistorisch actieve leden van diverse verenigingen. Meer informatie is online te krijgen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *