Woon-zorgcentrum Gerkenberg viert 100-jarige bewoner Jan Nelissen

Het woon-zorgcentrum Gerkenberg in Bree mocht in zijn 14-jarig bestaan al voor de vijfde keer op rij een 100-jarige bewoner vieren. Op 20 december 2019 viel deze gratie te beurt aan Jan Nelissen. De eerste mannelijke bewoner in het woon-zorgcentrum die de leeftijd van 100 jaar bereikt.

Jan is in Bree alom bekend als ondernemer van het bouwbedrijf Nelissen op het Stift. Een sociale en aimabele man die tevens actief was in de Breese sportraad en in de seniorenraad.
Afgelopen donderdag, op zijn verjaardag, werd Jan door het woon-zorgcentrum verrast op een traktatie met een glaasje cava, een tas koffie en een megagrote ‘gateau’. Bij het binnenkomen van het cafetaria was Jan duidelijk aangedaan door de talrijke medebewoners en zijn familie die samen met de Hitch Hikers het ‘lang zal hij leven’-lied inzetten.

Na een goed gedocumenteerde toespraak van de directeur van het woon-zorgcentrum ontving Jan vele felicitaties van een afvaardiging van Neos, het personeel en zijn medebewoners. De burgemeester deed een woordje en overhandigde een cadeau vanwege het stadsbestuur en een oorkonde met bijhorende foto vanwege het koningspaar.
Jan plaatste zelfs een dansje op de muziek gebracht door de Hitch Hikers. Hij had duidelijk genoten van het hele gebeuren rond zijn speciale dag.

Foto: Bernadette Coninckx

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.