Politiezone Maasland waarschuwt voor malafide oplichters

In de Politiezone Maasland (Dilsen-Stokkem en Maaseik) zijn onbekenden op diverse plekken aan de deur geweest. Deze personen doen zich voor als ambtenaren van de gemeente en vertellende de bewoners dat ze willen controleren of er rookmelders in de woning hangen.

Politie en gemeenten laten weten dat dit geen actie van deze organisaties is. “Het gemeentepersoneel zal dit nooit doen”, aldus een woordvoerder. Opgeroepen wordt alert te zijn en bij verdachte personen meteen de politie in te schakelen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *