Dertiger komt om het leven bij frontale botsing​ in Bree

Politie Carma

Een 33-jarige man uit Bocholt is zaterdag kort na middernacht om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Meeuwerkiezel in Bree. De man reed in de richting van Bree en week om een onbekende reden van zijn rijstrook af. Zijn wagen botste frontaal op een vrachtwagen die in de tegenovergestelde richting reed. De vrachtwagenbestuurder raakte niet gewond.

Brandweer, ziekenwagen en MUG kwamen snel ter plaatse. Er werd getracht de man uit zijn geknelde positie te bevrijden, maar hulp kon niet meer baten. De dertiger overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Politie CARMA voerde de vaststellingen uit en bracht de familie van de man op de hoogte.

De weg werd tijdelijk afgesloten voor verkeer. Een verkeersdeskundige werd ter plaatse gevraagd om de omstandigheden te onderzoeken. De voertuigen werden na enkele uren getakeld voor verder onderzoek.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *