Met vals geld aan kassa in Colruyt Maaseik willen betalen

In de Colruyt op Kloosterbempden in Maaseik heeft een man dinsdag betaald met vier valse biljetten van 20 euro. Toen de kassabediende merkte dat het om valse biljetten ging, liep de dader naar buiten met zijn winkelwaar.

De dader had dinsdag 14 januari omstreeks 13.00 uur uur in de winkel een slof sigaretten en enkele aanstekers genomen om af te rekenen aan de kassa. Toen ontdekt werd dat hij met vals geld betaalde verdween hij.

Agenten van de Politiezone Maasland onderzoeken de zaak.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *