Stefan Everts doet zijn verhaal bij KWB Neeroeteren

Bij KWB-Overdag in Neeroeteren was deze week Stefan Everts te gast. Eén van de grootste sportmannen uit de geschiedenis: 10 wereldtitels in de motorcross, 101 GP-overwinningen, 5 keer sportman van het jaar. Zoon van motorcrosstopper Harry en vader van belofte Liam.

Stefan vertelde honderduit hoe hij veel te danken heeft aan de stugge begeleiding van zijn vader en het begrip van zijn vrouw Kelly. Naast het genieten van de overwinningen, maakte het ook makkelijker de nederlagen te verwerken.

Een benefietwedstrijd in Kongo waar hij malaria opliep, haalde zijn leven voor een deel overhoop. Tot op vandaag kampt hij met de gevolgen, maar hij is optimistisch. Hij houdt zich nu vooral bezig met de begeleiding van zoon Liam.

Foto: Ludo Deleux

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *