Werken aan schoolomgeving Molenbeersel

Op 4 februari 2020 begint aannemer Van Beers Hoogeloon met de werken voor de verkeersveilige schoolomgeving in Molenbeersel. De plannen en timing van de werken werden vorige week toegelicht tijdens een informatiemoment in de eetzaal van De Wieken.

Met het dossier verkeersveilige schoolomgeving Molenbeersel gaat er al meteen een groot dossier voor deze beleidsperiode in uitvoering. Tijdens het voorbereidend traject paste studio LST het plan aan in functie van de participatie die er met de omwonenden, basisschool de Wieken en andere geïnteresseerden. Het plan verkeersveilige schoolomgeving kan u hiernaast bekijken.

Na wat voorbereidende werken – onder andere in opdracht van de Watergroep – gaat nu de Kleine Scheurestraat volledig aangepakt worden. Dit zal in verschillende fasen gebeuren die telkens een invloed hebben op het verkeer. We willen alle omwonenden en ook het schoolverkeer vragen om de aangegeven signalisatie te respecteren.

De werken worden in enkele fasen uitgevoerd.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *