Acteurs gezocht voor Bokkenrijdersfilm

De makers van de Bokkenrijdersfilm ‘Zondebokken’ zijn op zoek naar acteurs en crewleden. Deze film wil het verhaal van de legendarische Bokkenrijders terug tot leven wekken. Bijzonder is dat de makers de film willen gaan maken samen met de lokale gemeenschap.

De film is een initiatief van regisseur Rocky Grispen. Hij is getogen in Maaseik. Vanuit zijn liefde voor de historie voor de regio en zijn passie voor het maken van films is hij een project gestart waarin hij de legende van de Bokkenrijders wil verfilmen.

Het verhaal van de film gaat over een fanatiek gelovige gerechtsdienaar die als missie heeft om de goddeloze Bokkenrijdersbende op te rollen. Door zijn fanatisme ontspoort zijn onderzoek compleet en veranderen de dappere Bokkenrijders langzaam in zondebokken.

Het is een film vóór de lokale gemeenschap dóór de lokale gemeenschap. Dat betekent dat er druk gezocht wordt naar acteurs voor de film. Maaseikenaars met filmdromen worden dan ook uitgenodigd om zich aan te melden voor de productie. Er zullen binnenkort audities gehouden worden.

Op zaterdag 15 februari om 14.00 uur wordt er een informatiemiddag gehouden in het atelier van Jan Winkels. Acteurs en andere geïnteresseerden kunnen zich tot en met vrijdag 7 februari aanmelden via de website www.zondebokken.be.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

2 reacties op “Acteurs gezocht voor Bokkenrijdersfilm”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *