Brandweer Stramproy heeft nieuwe commandant

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de brandweer in Stramproy vond er een commandowissel plaats. Dick van Aggel, tot 2020 postcommandant van de brandweer van Stramproy, vond het tijd om het stokje over te dragen aan een nieuwe generatie. Dit gebeurde zondag tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in de nieuwe brandweerkazerne van Stramproy. Het is Jarno Roosen die de leiding krijgt over de post in Stramproy.

Dick van Aggel heeft tijdens zijn functie als postcommandant veel betekend voor de brandweerzorg in Stramproy en aangrenzende regio. In zijn periode stond het voortbestaan van de brandweerpost in Stramproy ter discussie. Uiteindelijk kreeg hij het voor elkaar dat er een geheel nieuwe kazerne werd gebouwd. Ook de saamhorigheid binnen het brandweerteam is zeer groot. Voor Jarno Roosen wordt de lat dan ook hoog gelegd, maar iedereen heeft er vertrouwen in dat de uitstekende brandweerzorg met de nieuwe postcommandant zal worden voorgezet.

Foto: Facebook Jos Heijmans

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *