De Voortgang Klinkt op 2020

Samen met een uitverkocht Cultureel Centrum zette harmonie De Voortgang Neeroeteren afgelopen zaterdag het nieuwe jaar in. De lichtvoetige muziek zorgde samen met de gekende klassiekers en publiekslievelingen voor een onvergetelijke avond vol dranken en klanken.

Hét gastoptreden van de avond werd verzorgd door Rob Banken, geboren en getogen in ‘Nèrootere’. Van jonge saxofoonspeler bij de Voortgangertjes ontpopte hij zich tot een gerenommeerd jazzmuzikant. Een bezige bij met succes: zijn debuutalbum ‘Elegy’ van zijn eigen project ‘Hast’ kan rekenen op lovende recensies van onder andere De Standaard en Knack Focus. Dat talent van eigen bodem, gecombineerd met het eeuwige enthousiasme van De Voortgang zorgde mede bij het gekende ‘Baker Street’ voor pure magie.

De nieuwjaarsklassieker ‘Radetzky Mars’ zorgde als afsluiter voor een knallende overgang naar het dansfeest dat duurde tot in de vroege uurtjes. De harmonie maakt zich nu op voor het volgende evenement: de traditionele toneeldagen met dit jaar het blijspel “Drinken de Goden Duvel?”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.