Honderden meters boeken te koop

In zaal Van Eyck aan de Koning Albertlaan 23 in Maaseik organiseert de Koninklijke Harmonie Concordia vzw voor de 30ste maal haar jaarlijkse tweedehandsboeken- en platenbeurs van zaterdag 29 februari t/m zondag 15 maart 2020.

Deze beurs geniet een grote internationale bekendheid. De organisatie beschikt weer over een gigantisch aanbod. Naast duizenden romans van binnen- en buitenlandse auteurs, informatieve boeken over de beide wereldoorlogen, reisgidsen, koken, strips en een speciale afdeling jeugdboeken, is er ook weer een vrij behoorlijke hoeveelheid Limburgensia en kunstboeken. Bovendien worden er ook een mooie partij lp’s, singles, cd’s en dvd’s voor een prikje te koop aangeboden.

De beurs is op werkdagen toegankelijk van 14.00 tot 19.00 uur en in de weekends (zaterdag en zondag) van 10.00 tot 18.00 uur.

De toegang is gratis en de opbrengst gaat volledig naar de werking van de muziekvereniging.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *