Longpunt Weert organiseert thema-avond over zelfzorg

Op woensdag 15 januari organiseert Longpunt Weert haar maandelijkse bijeenkomst voor longpatiënten en hun naasten. Het thema van deze bijeenkomst is ‘Zelfzorg ondersteunt’. Tijdens de bijeenkomst vertelt Wim Pijnacker van Zelfzorg ondersteunt over de toegevoegde waarde van zelfhulpgroepen.

De bijeenkomst is van 14.00 tot 16.00 uur in zaal Keenterhart, St. Jozefskerkplein 3 in Weert. De zaal is open vanaf 13:30 uur. Familie en vrienden zijn ook van harte welkom op deze bijeenkomst.

Iedere maand staat een ander thema centraal bij Longpunt Weert. Meestal wordt het thema verzorgd door een deskundige. Het tweede deel van de bijeenkomst wordt gebruikt om ervaring uit te wisselen met lotgenoten en sociale contacten op te doen.

Longpatiënten en hun naasten zijn van harte uitgenodigd de bijeenkomsten te bezoeken. Aanmelden of lid zijn van Longfonds Weert is niet nodig. Doe geen geurtje op als je de bijeenkomst bezoekt, veel longpatiënten hebben daar last van.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *