OKRA Stokkem zet drie afscheidnemende bestuurders in het zonnetje

Het kerstfeest van OKRA Stokkem kende een speciale huldiging van drie afscheidnemende bestuursleden.

Op het einde van 2019 kwamen 68 OKRA-vrienden samen om hun jaarlijks kerstfeest te vieren. Voorzitster Maria opende met een hartelijk welkom en een mooie kerstbezinning, waarna ook het jaarprogramma voor 2020 werd voorgesteld.

Na genoten te hebben van een lekkere driegangenmenu was het tijd voor het amusementsgedeelte met zang en dans gebracht door een bekend artiestenduo. De dansvloer was dan ook steeds goed bezet. Proost P Emmanuel was ondertussen ook binnengekomen en begroette alle aanwezigen hartelijk en hield nog een mooie kersttoespraak. Annie Bocken, Helena Opdelocht en Louisa Steegmans hebben in de loop van 2019 de fakkel als bestuurslid doorgegeven aan jongere leden, een huldiging met een mooi bloemetje voor hun jarenlange inzet als bestuurslid mocht dan ook niet ontbreken. Na nog een kleine avondmaaltijd en de trekking van de tombola trok iedereen tevreden terug naar huis.

Foto: Gaston Moonen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.