Wie verdient de 6de Uni-K-award?

Op vrijdag 6 maart zal Unizo Kinrooi in samenwerking met de gemeente Kinrooi voor de zesde keer de Uni-K-award uitreiken aan een uniek Kinroois(e) bedrijf(sleider). Wie verdient die award volgens u? Inwoners kunnen zelf bedrijven, ondernemers of winkels voordragen voor nominatie.

Guido (afwerkingsbedrijf) Baens, landbouwer Leo Henckens-Snijkers, fruitteler Albert Royakkers, bakkerij Martens en frituur Mullerhof (Kurt Prikken): dat waren de eerste vijf winnaars van de Uni-K-award waarmee Unizo Kinrooi en de gemeente een ondernemer in de bloemetjes zet.

Indien inwoners een mooi bedrijf in Kinrooi kennen, groot of klein, origineel, vriendelijk, ecologisch of eender op welke manier speciaal … ? Wellicht is een Kinrooise werkgever, een buurman, het bedrijf van iemand anders of jezelf een nominatie waard? Laat dit dan vòòr maandag 27 januari weten via www.unizo.be/kinrooi of via mail naar kristel.stals@kinrooi.be. Momenteel is de Uni-K commissie op zoek naar kandidaten voor de nominatie. De drie handelaars die genomineerd worden, krijgen later bezoek van de Uni-K award jury.

De uitreiking van de 6de Uni-K-award zal opnieuw plaatsvinden in GC De Stegel. De datum van de Awardceremonie is reeds gekend: vrijdag 6 maart 2020.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.