Winkeldieven gepakt in Bree

Twee Bulgaren zijn woensdag 22 januari betrapt op een winkeldiefstal in een handelszaak op de Toleikstraat in Bree. Het duo wordt gedagvaard in snelrecht.

Politie CARMA kreeg woensdag rond 14.00 uur een oproep binnen van een winkeldiefstal in een kledingzaak op de Toleikstraat. Vier personen werden staande gehouden door het winkelpersoneel nadat het alarm was afgegaan.

Twee personen besloten om de komst van de politie niet af te wachten en vluchtten weg in een auto. Een 25-jarige man en een 21-jarige vrouw bleven wel ter plaatse en werden door de politie gearresteerd en voor verhoor meegenomen naar het commissariaat. Het duo was in het bezit van een tas met gestolen kleding. Het parket dagvaardde beide verdachten in toepassing van het snelrecht.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.