Zestigjarige Rudy opent Steakhouse ’t Hasselt in Bree

Rudy Van Bergen is met meer dan 40 jaar ervaring geen onbekende in de horeca. Hij was eigenaar van café Cartouche te Genk. Een café dat evalueerde naar een klasvolle frituur, Brethof. De gezellige inrichting en kwaliteit van het voedsel zorgde voor een succesverhaal tot Rudy besloot van zijn pensioen te genieten.

Maar gepassioneerd en gedreven als hij is, kon hij niet lang stilzitten. Zijn grote droom om een steakhouse te openen bleef aanwezig en al snel was de zoektocht naar een geschikte locatie en pand begonnen. Dit pand vond hij in ’t Hasselt, deelgemeente van Bree. Het was belangrijk dat het pand op een rustige locatie gelegen was met ruime mogelijkheid tot parkeren. Zo kunnen de gasten rustig genieten zonder zich zorgen te moeten maken over parkeren of centrumdrukte. De naam Steakhouse ’t Hasselt was geboren.

Voor de inrichting van de zaak werden kosten noch moeite gespaard. Het moet de nodige klasse uitstralen maar tegelijk moet het een steakhouse zijn waar je gezellig kan genieten van de heerlijke gegrilde gerechten.

Zeer bijzonder is de barbecue in de open keuken. Het hele jaar door worden de gerechten gebakken op houtskool. Dit vraagt natuurlijk extra werk in de voorbereiding maar het is duidelijk te proeven in onze gerechten, weet Rudy ons met fierheid te vertellen. Daarnaast geeft het bakken op houtskool ook een bepaalde sfeer die bij de visie van de zaak past.

Maar niet enkel het houtskool zorgt voor een smakelijke ervaring. Het Belgische vlees waarmee we werken is afkomstig van de boerderij van Jos Theys uit Holsbeek. Deze gepassioneerde slager levert prachtig kwaliteitsvlees dat in combinatie met ons concept zorgt voor een heerlijke en sfeervolle avond. Maar ook vis, groenten en burgers worden op de barbecue gebakken om de smaakpapillen te verwennen.

Meer informatie is online te vinden op de website en facebook.

De zaak is geopend van donderdag tot en met maandag, telkens vanaf 17.00 uur. Reserveren kan op het nummer 0472/64 82 29.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *