Start bouw kinderopvang en sporthal Gerdingen

\Het stadsbestuur van Bree bouwt een gloednieuwe locatie voor de buitenschoolse kinderopvang in Gerdingen, waar ook in de vakantieperiodes kinderen opgevangen en geëntertaind zullen worden. Daarnaast realiseren ze met de basisschool van Gerdingen ook een hedendaagse sporthal. Net zoals bij de sportaccomodaties van De Kei in Beek en de Vuurvogel in het centrum al het geval is, zal de nieuwe sporthal van Gerdingen ook buiten schooluren ter beschikking van Breese sportievelingen gesteld worden.

De bouwwerken op de site zijn onlangs gestart, met als startpunt de nieuwe kinderopvang. De doorgang vanaf de Barrier richting Bremstraat zal bijgevolg afgesloten worden. Ook zal er periodiek vrachtverkeer door de Bremstraat passeren.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *