Kai I en Lieze I jeugdprinsenpaar bij de Kèsinger Ertesjieters

Op het einde van een spannende en wervelende jeugdzitting met als thema ‘Robin Hood’ kwamen Kai I (Gorissen) en Lieze I (Deckers) uit een zware en stevige schatkist tevoorschijn als de nieuwe jeugdprins en jeugdprinses van de Kèsinger Ertesjieters.

Ze hebben het nu een gans jaar voor het zeggen en regeren over Kessenich onder de leuze: “Mèt jeugdprins Kai I en jeugdprinsens Lieze I veurop, kinne dees karnavalsdaag geine stop!”
Kai I en Lieze I zijn lid van de carnavalsgroep De Kèsinger Kliek en weten dan ook zeer goed wat hen te doen staat. Voorop lopen en “Gaas gève”. De 2 “mollen”, Ben Verstraeten en Yentl Evens, die het jeugdprinsenpaar gekozen hebben en de andere leden van de Jeugdraad mogen terecht fier zijn. Het decor, de kleding, de optredens van de verschillende klasgroepen en dansmariekes waren meer dan geslaagd. De kinderen gingen dan ook volledig op in het verhaal.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *