Bouw hotel in Ophoven neemt concretere vormen aan

Het in mei 2017 gepresenteerde hotel aan de Maasplassen in Ophoven wordt concreter. Het jaar 2022 wordt door ondernemer Jos Franssen genoemd als jaar waarin het hotel operationeel moet zijn.

“Het nieuwe hotel zal 35 kamers hebben. Daarin voorzien we een seminarie-, vergader- en feestzaal maar ook fitness- en wellnessruimte. Naast de hotelfunctie met een kwaliteitsvol restaurant komt er ook een brasserie waarmee we dan mikken op de fietstoeristen. Voor de bezoekers van het dagstrand, zal er een beachbar komen. Dat zijn de drie aspecten en ook doelgroepen van het nieuwe project”, zo vertelt Jos Franssen.

“Het is het derde hotel dat we gaan realiseren, naast De Spaenjerd in Ophoven en Hotel De Maaskant in Maaseik. “Ik heb het zelf nooit gedacht. We zijn jaren geleden heel klein gestart”, aldus Franssen.

Het is voor Jos Franssen en zijn echtgenote een droom die uitkomt. “We zijn er ontzettend blij mee.” Het bijzondere aan het hotel is naast de ligging het feit dat een viersterrenhotel gaat worden. “Daarnaast gaan we inspelen op het gezondheidsaspect. Op die manier willen we seizoensverlengend werken”, vertelt Jos Franssen.

Samenwerken met andere organisaties ziet Franssen zitten. “We kunnen samenwerken met organisaties op het gebied van voeding, sport en zo meer”, zo vertelt hij.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *