Uit de hand gelopen schoorsteenbrand in Voorshoven

De brandweer van Maaseik is maandagochtend 24 februari uitgerukt voor een woningbrand in het centrum van Voorshoven. Omstreeks 11.30 uur kwam de melding dat er flinke rookontwikkeling was in de woning tegenover de kerk.

Volgens een woordvoerder van de brandweer wordt gedacht aan een schoorsteenbrand die uit de hand gelopen is, aldus HbvL. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de exacte oorzaak. Er zijn geen gewonden gevallen, er waren twee personen aanwezig, een vader en zijn zoon die bevangen waren door de hevige rook. Twee katten die ook in de woning aanwezig waren hebben de brand niet overleefd.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *