Politie CARMA lanceert virtueel politieloket

Vrijdag 28 februari heeft de Politiezone CARMA een virtueel politieloket gelanceerd. “Het is een wereldprimeur inzake communicatietechnologie”, aldus burgemeester Liesbeth Van der Auwera van de Stad Bree, die ook onder deze politiezone valt.

Vanaf maandag 2 maart kunnen middels het virtuele politieloket klachten en meldingen op afstand plaatsvinden. “Binnenkort wordt de service nog verder uitgebreid naar een service die de klok rond beschikbaar zal zijn”, aldus de Breese burgemeester.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *