Carnavaleske Alpenzusjes naar het derde Bastionfestival

De organisatie van het derde Bastionfestival heeft bekend gemaakt dat de Alpenzusjes hun opwachting zullen maken op het derde Bastionfestival in Kessenich.

“Een festival aan de Maaskant, daar kunnen de Alpenzusjes niet ontbreken”, zo laat mede-organisator Maico Houben van het Bastionfestival weten. De twee dames zullen zaterdag optreden tussen Boulevard Vinyl en Les Truttes.

Eerder maakte de organisatie bekend dat onder meer De Kreuners, Awful Age, de Ketnetband, Ilsen & Verhulst, Boulevard Vinyl, Les Truttes en schlagerkoning Christoff hun opwachting zullen maken op zaterdag 8 en zondag 9 augustus. In de loop van de komende weken worden nog meer namen bekend gemaakt door de organisatie.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *